Dívka v pavoučí síti hledá novou Lisbeth Salander

Vydáno: 14.03.2017 09:57 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Pokračování Fincherova filmu Muži, kteří nenávidí ženy natočí pod názvem Dívka v pavoučí síti Fede Alvarez. Ten momentálně hledá novou představitelku pro titulní postavu Lisbeth Salander.
Obal knihy The Girl in the Spider's WebServer Collider přinesl update týkající se pokračování filmového Milénia, jehož knižní předlohy pod názvy Muži, kteří nenávidí ženy, Dívka, která si hrála s ohněm a Dívka, která kopla do vosího hnízda napsal již zesnulý švédský autor Stieg Larsson. Podle knižních předloh natočil nejdříve Niels Arden Oplev první a Daniel Alfredson druhý i třetí díl. David Fincher pak natočil americký remake Muži, kteří nenávidí ženy. Od té doby se ale žádný další filmový sequel nekonal. Loni v listopadu se objevila zpráva, že další sequel se bude jmenovat The Girl in the Spider's Web a natočí ho Fede Alvarez podle čtvrtého dílu Milénia, který napsal David Lagercrantz. Novinkou je to, že se Sony chystá kompletně přeobsadit hlavní role hackerky Lisbeth Salander, kterou předtím hrály herečky Noomi Rapace a Rooney Mara, i novináře Daniela Blomkvista, kterého hráli Michael Nyqvist a Daniel Craig.

Filmový reportér Justin Kroll z Variety zmiňuje jména hereček Natalie Portman a Scarlett Johansson jako jedněch z těch, které jsou mezi kandidátkami na roli a také zmínil, že Alicia Vikander už tuto roli odmítla. Zatímco studio s režisérem budou hledat novou představitelku pro Lisbeth Salander, datum premiéry filmu Dívka v pavoučí síti studio stanovilo na 5. říjen 2018. Produkce ma začít již tento rok v září.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY