Michael Mann chce pro biopic Ferrari Hugha Jackmana a Noomi Rapace

Vydáno: 09.03.2017 19:25 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Michael Mann (Hacker) chce stále natočit biopic Ferrari o slavném italském zakladateli světoznámé automobilové značky. Do hlavních rolí uvažuje o Hughu Jackmanovi a Noomi Rapace.
Michael Mann při natáčení filmu Michael Mann uvažuje o natočení životopisného filmu o Enzo Ferrarim, slavném italském zakladateli automobilové značky Ferrari, už léta. Mann už málem před lety začal svůj plán realizovat, tehdy ještě s Christianem Balem, který ale v roce 2016 projekt opustil. Nyní to vypadá, že Ferrari přeci jen vznikne a Mann už nějakou dobu vyjednává s Hughem Jackmanem o tom, že vezme hlavní roli. Roli jeho manželky Lindy by pak měla vzít Noomi Rapace. Jako první o tom informoval server Deadline. Pokud vyjde vše tak, jak má, tak se začne natáčet už příští rok.

Mann má k dispozici dva scénáře. Jeden napsal Troy Kennedy Martin, druhý David Rayfiel. Předlohou je pak kniha Brocka Yatese Enzo Ferrari: The Man, The Cars, The Races z roku 1991. Film by měl zachytit jeden rok, konkrétně rok 1957, ze života italského automobilového mogula. Jen připomeňme, že poslední Mannův film byl hackerský thriller Hacker, který nemilosrdně propadl. Zda bude Ferrari skutečně dalším Mannovým filmem, se v budoucnu dozvíme. 




NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY