První foto z natáčení: Robin Hood: Origins

Vydáno: 21.02.2017 16:02 - Václav Limberk | foto: Universal Pictures

Na webu se objevily první fotky z právě natáčeného rebootu Robin Hood: Origins, který se momentálně natáčí v chorvatském Dubrovníku. Na snímcích jsou vidět nový Robin Hood Taron Egerton a Mariana Eve Hewson.
Server Collider uveřejnil první fotky z nové verze klasického příběhu o sherwoodském zbojníkovi Robinu Hoodovi Robin Hood: Origins, který se momentálně natáčí v chorvatském Dubrovníku. Právě místní server The Dubrovnik Times uveřejnil fotky, na nichž je vidět nový Robin Hood, kterého hraje Taron Egerton a nová Lady Marion, kterou hraje Eve Hewson. Poslední verzí tohoto klasického příběhu byl poměrně nedávno Robin Hood s Russellem Crowem (na ilustračním snímku).  

Má jít o realistický pohled na známý příběh/legendu. Willa Scarleta představuje Jamie Dornan. Novým šerifem z Nottinghamu bude Ben Mendelsohn. Postavu Little Johna si zahraje Jamie Foxx. Režisérem filmu je Otto Bathurst, který ho natáčí podle scénáře Joby Harolda. Datum premiéry Robin Hood: Origins je stanoveno na březen 2018.

Fotografie z natáčení si prohlédněte v galerii nad článkem.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY