Arnold Schwarzenegger se mstí v traileru Aftermath

Vydáno: 21.02.2017 11:16 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Arnold Schwarzenegger si v thrilleru Aftermath zahrál Romana, muže, který cizím zaviněním přijde o svou manželku a dceru při letecké nehodě. A nehodlá se s tím jen tak smířit.
Kariéra Arnolda Schwarzeneggera v posledních letech stagnuje. Comeback v podobě Terminátor Genisys se příliš nepovedl, slavný Arnold to ale nevzdává. V nejnovějším thrilleru Aftermath, který je natočen podle skutečných událostí, si Arnold zahrál Romana, muže, který vinou letového dispečera (Scoot McNairy) přijde při letecké katastrofě o ženu i dceru. A Arnold se s tím nehodlá jen tak smířit a rozhodne se za jejich smrt viníkovi pomstít. 

Snímek Aftermath natočil Elliott Lester. Autorem scénáře je Javier Gullón. Jedním z producentů je Darren Aronofsky. Vedle Arnolda dále hrají například Maggie Grace nebo Kevin Zegers. Premiéru by měl Aftermath mít 7. dubna 2017, nikoliv však v našich kinech. V tomto roce by pak měly mít premiéru ještě dva Arnoldovy nové snímky, komedie Why We're Killing Gunther a rusko-čínská fantasy Viy 2. Server The Playlist pak informoval, že v budoucnu by se měl Arnold objevit v čínském blockbusteru s rozpočtem 200 milionů dolarů. 

Trailer zhlédněte níže.

Originální trailer filmu Aftermath




NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY