Láska nebeská: čeká nás krátkometrážní pokračování

Vydáno: 16.02.2017 09:25 - | foto: 2003 Universal Studios

Z moderní tvorby asi o Vánocích nic, co se obliby týče, nepřekoná Curtisovu Lásku nebeskou z roku 2003. Fanoušky potěší, že se na romantickou komedii po letech naváže s kratším snímkem vysílaným na charitativní akcí Red Nose Day.
Fotografie z filmu Láska nebeská / Love ActuallyPokud jste čekali na pokračování jedné z největších moderních vánočních klasik, Lásky nebeské, tak jste se dočkali. Tedy tak nějak. Nepůjde totiž o žádný celovečerní sequel v pravém slova smyslu, dočkáme se však alespoň krátkometrážního snímku nazvaného Red Nose Day Actually vysílaného v pořadu charitativní akce Red Nose Day Special, jejiž výtěžek jde na děti žijící v chudobě. Právě s nimi se pro dobrou věc režisér a scenárista Richard Curtis rozhodl spolupracovat.

Vrátit by se mělo opravdu hodně hvězd z milovaného filmu z roku 2003. Účast potvrdili Colin FirthKeira KnightleyHugh GrantLiam NeesonAndrew LincolnBill NighyRowan AtkinsonMartine McCutcheonLúcia Moniz, Marcus Brigstocke a stejně tak i představitelé tehdy ještě dětských rolí, Thomas Brodie-Sangster a Olivia Olson

Jak vidíte, vrací se pro toto pokračování prakticky celé obsazení s výjimkou Emmy ThompsonChiwetela Ejiofora a před rokem zesnulého Alana Rickmana. Dočkat bychom se všech dobře známých postav měli 25. května.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY