Stranger Things - nové fotky a 4 další série?

Vydáno: 15.02.2017 13:48 - | foto: facebook tvůrce

Na druhou sérii Stranger Things se ještě načekáme, v galerii ale najdete várku fotek a čekat by nás měly i další série, o kterých se rozmluvili tvůrci seriálu.
Před nedávnem nám první teaser k druhé sérii Stranger Things ze Super Bowlu potvrdil, že si na pokračování hitu od Netflixu počkáme až do října, přesněji Halloweenu. Zveřejněno tak alespoň bylo velké množství fotek z nadcházejících epizod, které navážou na ty předchozí po roční pauze. I tak však stále nebezpečí nepominulo a Will není naprosto v pořádku, což bylo naznačeno již ve finále.

Přestože toho nevíme příliš ani o druhé sérii, tak se tvůrci rozmluvili o možných dalších sériích. Dočkat bychom se údajně mohli klidně dalších tří nebo čtyř sérií, ale to ještě není jisté. Tvůrčí duo bratrů Dufferových se nechalo slyšet, že nechtějí seriál natahovat do nekonečna a chtějí mu dát konec vlastní, ne konec kvůli opadu popularity. A pokud si myslíte, že již budou jen vařit z ničeho, máme si dle nich počkat na druhou sérii, která "změní vše."


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY