Trailer: Emma Watson a její boj o soukromí v The Circle

Vydáno: 10.02.2017 13:10 - | foto: facebook tvůrce

Ohrožují sociální média naše soukromí? Jak to dopadne, když začnete pracovat pro firmu požadující naprostou transparentnost životů svých zaměstnanců? I na tyto otázky se chystá v novém traileru odpovědět thriller The Circle s Emmou Watson a Tomem Hanksem.
Studio STX Entertainment vypustilo druhý trailer k thrilleru The Circle podle stejnojmenného románu od spisovatele Davida Eggerse, který přes svou celosvětovou úspěšnost dosud v Česku nevyšel. Hlavní roli si v této adaptaci střihla "Hermiona" Emma Watson, která se ze své staré práce v call centru dostane na pozici v nové společnosti zaměřené na sociální média. Ta je vedena Tomem Hanksem razícím politiku transparentnosti, a tak mezi sebou nikdo ze zaměstnanců nemá žádná tajemství ve svých soukromých životech.

Prozkoumat bychom v tomto snímku měli otázku výhod a nevýhod našich online životů a toho, jak zranitelnými nás mohou činit, což z dosavadních ukázek vypadá více než lákavě. Kromě zmínených herců pak v The Circle uvidíte ještě Johna Boyegu ze Star Wars či Ellara Coltranea, kterého můžete znát díky jeho hlavní roli v Linklaterově Chlapectví.

Do kin film vstoupí 27. dubna.

Oficiální trailer filmu The Circle


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY