Corin Hardy natočí Jeptišku, spin-off V zajetí démonů 2

Vydáno: 03.02.2017 13:00 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

The Nun, spin-off V zajetí démonů 2 zaměřený na strašidelnou postavu jeptišky, která pronásledovala postavu Very Farmigy, našel režiséra v Corinu Hardym.
Vera Farmiga ve filmu V zajetí démonů 2 / The Conjuring 2Minulý rok jsme psali o tom, že se hororová série V zajetí démonů po spin-offu jedničky Annabelle rozroste o další část, kterou tentokrát bude spin-off loňského druhého dílu, kterým bude The Nun. Server epmireonline informoval o tom, že "Jeptiška" našla svého režiséra, kterým bude Corin Hardy. Ten má na svém kontě zatím jen režii hororu Hvozd. The Nun se bude věnovat strašidelné postavě ženy v hábitu jeptišky, která pronásledovala postavu Lorraine Warren, kterou ztvárnila Vera Farmiga. Postavu jeptišky hrála pod silnou vrstvou make-upu Bonnie Aarons.

Autory scénáře jsou James Wan a Gary Dauberman. Letos se dočkáme druhého dílu Annabelle 2, kterou natočil autor loňského úspěšného hororu Zhasni a zemřeš David F. Sandberg. Hardy má kromě The Nun natočit také reboot The Crow, v němž hlavní postavu Erica Dravena ztvární Jason Momoa.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY