Eleven ze Stranger Things bude bojovat s Godzillou

Vydáno: 30.01.2017 13:46 - | foto: facebook tvůrce

Jeden z největších objevů loňského roku, herečka Millie Bobby Brown, poprvé ve své kariéře opouští obrazovky televizí a míří na plátna. Do oka padla producentům sequelu Godzilly s podtitulem King of Monsters..
Fotografie z filmu Godzilla / GodzillaMillie Bobby Brown, 12letá herečka, která si letos získala slušnou základnu fanoušků jako holčička s nadpřirozenými schopnostmi a na kluka sestřiženými vlasy v seriálu Stranger Things od Netflixu, se již na televizních obrazovkách utkala s jedním monstrem, "jejím" Demogorgonem. A díky této roli si vysloužila obsazení do svého prvního filmu, v němž se postaví další příšeře, a to jedné z těch nejikoničtějších, Godzille. Studio Legendary ji totiž nabralo do obsazení připravovaného sequelu Godzilla: King of Monsters.

Zatím je tedy prvním jménem v chystaném ansámblu herců, potvrzeno už ale bylo, že se ve filmu objeví pod tvůrčím dozorem režiséra Michaela Doughertyho (Krampus: Táhni k čertu) a nedávno se k projektu upsal i scenárista Zach Shields, který s Doughertym pracoval právě na zmíněném vánočním hororu.






NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY