Stranger Things mají posilu z Pána prstenů, Seana Astina

Vydáno: 27.01.2017 14:09 - | foto: New Line Cinema

Na léto 2017 chystaná druhá série hitu od Netflixu rozhodně na nic nečeká. Zatímco děj je stále spíše tajemný, víme alespoň, že se do seriálu přidává Sean Astin známý jako Sam z Pána prstenů.
Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin ve filmu  / Stranger ThingsNovinky o Stranger Things většinou na rozdíl od jiných stanic nejsou zveřejňované přímo Netflixem, ale převážně je prozrazují tvůrci, bratři Dufferovi, nebo dokonce herci samotní, což se však dá považovat za stejně důvěryhodný zdroj. Za nejnovějším odhalením vysoce očekávaného pokračování pak stál představitel role šerifa Jima Hoppera, David Harbour. Na konferenci pro fanoušky, jíž se účastnili i další jeho kolegové, tento týden prozradil, že se do obsazení přidávají další tři herci, a to v čele se Seanem Astinem (Sam z Pána prstenů) doprovázeným Paulem Reiserem a Linneou Berthelsen.

Astina také byla odhalena jeho role, kterou je bývalý středoškolský spolužák zmíněného šerifa i Joyce ztvárněné Winonou Ryder. Právě s tou by se měl v druhé sérii dokonce velmi sblížit a stát se jejím přítelem. Dále pak mluvil o dějové linii těchto dílů, které se odehrávají o rok později a o tom, že ne každý ví, co se před tím rokem vůbec stalo. Zmínil i fanoušky milovanou postavu Barb, která dle něj bude ze začátku série také ignorována, ale nakonec přijde i její čas.

První díl druhé série má premiéru naplánovanou na červenec 2017.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY