Malin Akerman si zahraje s Nicholasem Cagem

Vydáno: 04.03.2011 10:42 - Martin Bubrín | foto: Facebook tvůrce

Potkají se v thrilleru Medaillon Simona Westa
Malin Akerman ve filmu Strážci - WatchmenMilovaný i nenáviděný Nicholas Cage, který si poslední dobou vybírá čím dal horší a zoufalejší projekty, si po zřejmě nejhůře hodnoceném filmu roku Hon na čarodějnice (5% na RottenTomatoes) ke své bilanci může přičíst i další propadák - a to kasovní. Béčko Drive Angry totiž otevřelo za zoufale malý peníz. Ale to nezabrání Cageovi v tom, aby se plně připravoval na sequel Ghost Ridera. Mimo něj by si měl však vystřihnout i roli v novém thrilleru Simona Westa, režiséra našlapaného Con Air nebo nedávného The Mechanic, s názvem Medaillon.
A nyní to vypadá, že by se po jeho boku měla objevit i Malin Akerman v hlavní ženské roli. Švédská rodačka, která se zatím nejvíc ukázala v komiksovce Strážci - Watchmen a v budoucnu se objeví v životopisném snímku Inferno: A Linda Lovelace Story o pornoherečce Lindě Lovelace (Hluboké hrdlo), nyní vyjednává se studiem.
Příběh, který vypadá jako další odnoš 96 hodin nebo Neznámého, nás zavede do rušného New Yorku, kde působí bývalý lupič s tváří Nicholase Cage. Jednoho dne ale zjistí, že mu unesli dceru a on má jen pár hodin na to, aby ji našel. Má to ale jeden háček - je uvězněna v kufru taxíku (v USA se jim říká medaillon taxi, takže odtud název), kterých se v ulicích prohánějí tisíce. Akerman by si měla zahrát Cageovu bývalou přítelkyni / bankovní lupičku, která se s ním dá opět dohromady a pomůže mu s jeho malým žlutým problémem.
Scénář píše David Guggenheim (zatím má na svědomí akční thriller Safe House s Ryanem Reynoldsem, který půjde do kin v roce 2012) a na produkci se podílí McG. Doufejme, že ze zajímavého námětu dokáže opětovná spolupráce Cage a Westa vyústit v dostatečně adrenalinovou podívanou. A pokud ne, snad se alespoň konečně vrhnou do vysněného sequelu testosteronového Con Air.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY