"On se vrátí" slibuje James Cameron

Vydáno: 21.01.2017 13:13 - Václav Limberk | foto: TriStar Pictures

Tvůrce slavného Terminátora, režisér James Cameron slíbil, že se jeho ikonická postava robota v budoucnu ještě vrátí. O režii začal už nyní vyjednávat s tvůrcem prvního Deadpoola Timem Millerem.
James Cameron, Arnold Schwarzenegger, Linda Hamilton, Joe Morton při natáčení filmu Terminátor 2: Den zúčtování / Terminator 2: Judgment DayServer Deadline jako první informoval o tom, že James Cameron, "otec" ikonické postavy Terminátora, kterého ztvárnil Arnold Schwarzenegger, znovu získá "jistá" filmová práva na svůj výtvor a z pozice "kmotra" bude dohlížet na novou verzi filmu. Stane se tak v roce 2019, pětatřicet let od původního Terminátora. Práva na svůj výtvor tehdy prodal producentce Terminátora Gale Anne Hurd za jeden milion dolarů. Po režii megaúspěšné dvojky se Cameron od dalších dílů série distancoval. Výjimku udělal až u posledního Terminátor Genisys, o němž údajně řekl, že se jím podařilo režisérovi Alanu Taylorovi tuto franšízu obrodit. V Americe ale film propadnul.

Podle serveru už nyní začal Cameron vyjednávat o režii budoucího nového Terminátora s Timem Millerem, který loni překvapil senzačním úspěchem svého Deadpoola. Sám Cameron, který naposledy režíroval sci-fi Avatar, má nyní plné ruce práce s realizací hned čtyř jeho sequelů, které bude natáčet po dvou. První z nich by měl do kin dorazit už příští rok.






NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY