Byly odhaleny synopse pro Captive State a Entebbe

Vydáno: 12.01.2017 12:43 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

V tiskové zprávě studia Lionsgate byly odhaleny synopse pro sci-fi Ruperta Wyatta Captive State a drama José Padilhy Entebbe. Oba filmy dorazí do kin v tomto a následujícím roce.
José Padilha ve filmu RoboCop / RoboCopNejdříve k novému filmu brazilského režiséra Josého Padilhy, kterým bude drama Entebbe. Zde je překlad jeho oficiální synpse: "Entebbe, ve kterém hrají Rosamund PikeDaniel Brühl a Eddie Marsan, je skutečným příběhem o jedné z největších záchranných misí rukojmích, vyprávěný jak z pohledu rukojmích, tak z pohledu jejich únosců. Politický akční thriller Jose Padilhy zobrazuje dlouhodobý konflikt mezi Palestinci a Izraelem v nemilosrdném světle." Entebbe je pak název místa v Ugandě, kde v roce 1976 přinutili únosci přistát unesené letadlo. Premiéru bude mít už v tomto roce.

Fotografie z filmu Zrození Planety opic / Rise of the Planet of the ApesNyní k novince režiséra Ruperta Wyatta, kterou bude sci-fi Captive State, o němž jsme informovali v sprnu, že bude novým filmem režiséra Zrození planety opic. Překlad jeho oficiální synopse: "Captive State je sci-fi thriller zasazený do Chicaga téměř deset let poté, co ho obsadila mimozemská civilizace. Toto zasazení slouží jako záminka na to, aby tvůrce vrhnul světlo na hrozby, jako jsou sledování jednotlivce a ohrožování svobody a také na roli odboje v autoritářské společnosti."

Z toho je patrné, že Wyattovo sci-fi půjde spíše ve stopách odkazu Orwellowa utopického románu 1984 než ve stopách Dne nezávislosti. Do Captive State byli zatím potvrzeni herci John Goodman a Ashton Sanders. Premiéra filmu bude v roce 2018.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY