Debbie Reynolds, matka Carrie Fisher, zemřela ve věku 84 let

Vydáno: 29.12.2016 08:59 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Herečka Debbie Reynolds, matka Carrie Fisher, která zemřela v úterý ve věku 60 let, svou dceru následovala o den později. Bylo jí 84 let. Debbie Reynolds byla herečkou ze zlaté hollywoodské éry.
Billie Lourd, Carrie Fisher, Debbie Reynolds Tak toto by nikdo nevymyslel. To se může stát jen v opravdovém životě. Den poté, co zemřela herečka Carrie Fisher, kterou ještě oplakává celý svět, zemřela i její matka, herečka Debbie Reynolds. Ta tak svou dceru přežila o pouhý jeden den. Její smrt potvrdil její syn a bratr Carrie Fisher Todd Fisher. Příčina smrti zatím nebyla oznámena, ale Reynolds byla ve středu převezena do nemocnice poté, co z domu jejího syna v Beverly Hills bylo voláno na linku 911. Utrpěla infarkt, což byl i případ Carrie Fisher, která utrpěla infarkt v letadle minulý pátek a v úterý zemřela.

Gene Kelly, Debbie Reynolds ve filmu Zpívání v dešti / Singin' in the RainDebbie Reynolds prožila svá nejlepší léta ve zlaté hollywoodské éře. Hrála ve filmu, v televizi i na divadle. V její filmografii najdete možná nejslavnější filmový muzikál z této doby, kterým je slavné Zpívání v dešti. Jejím prvním manželem byl Eddie Fisher, otec Carrie a Todda, pozdější manžel jiné megastar té doby, kterou byla Elizabeth Taylor. Reynolds byla pětkrát nominována na Zlatý glóbus za své výkony ve filmech Three Little WordsBundle of JoyThe Unsinkable Molly Brown - za něj byla nominována i na Oscara (její jediná nominace), The Debbie Reynolds Show (1969) a Matka. Jejím posledním snímkem v její bohaté filmografii byla role ve snímku Liberace.

Reynolds obdržela letos v listopadu na Governor´s Awards humanitární cenu Jeana Hersholta, kterou za ní převzala její vnučka, dcera Carrie Fisher Billie Lourd. Debbie Reynolds, která přežila svou dceru o jeden den, zemřela ve věku 84 let.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY