Druhý díl Godzilly i Pacific Rim má nový název

Vydáno: 16.12.2016 07:00 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Pokračování dvou blockbusterů - filmu Pacific Rim - Útok na Zemi z roku 2013 a Godzilly z roku 2014 získala nové názvy. Do kin pak oba dorazí v roce 2018 v případě prvého a v roce 2019 v druhém případě.
Fotografie z filmu Pacific Rim - Útok na Zemi / Pacific RimPojďme se nejdříve podívat na sequel filmu Pacific Rim - Útok na Zemi. Ten se měl nejdříve jmenovat "Pacific Rim: Maelstrom". Nyní ale získal nový název, který zní Pacific Rim: Uprising. Jako celovečerní režijní debut ho natočí Steven S. DeKnight, dosud hlavně scenárista a producent televizních seriálů Spartakus: Krev a písekSpartakus: Bohové arény a Daredevil. Hlavními hvězdami nového Pacific Rimu budou John Boyega a Scott Eastwood. Pacific Rim: Uprising uvidíme v kinech od 22. února 2018.

Fotografie z filmu Godzilla / GodzillaSequel Godzilly se bude jmenovat Godzilla: King of Monsters, což je skoro totožný název jako v případě filmové verze z roku 1956 (Godzilla, King of the Monsters!), což byla amerikanizovaná, sestříhaná a anglicky dabovaná verze původní japonské Gojiry. Režisérem bude Michael Dougherty, režisér vánočního komediálního hororu Krampus: Táhni k čertu. Autorem scénáře je Max Borenstein. Herecké obsazení zatím není známé. Do kin pak Godzilla: King of Monsters dorazí 21. března 2019. 



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY