Chris Evans bude Jekyll

Vydáno: 14.12.2016 10:21 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Chris Evans si zahraje v moderní adaptaci klasické látky o doktoru Jekyllovi a panu Hydeovi, jejíž předlohou bude britský seriál Jekyll. Režírovat bude režisér Zombielandu Ruben Fleischer.
James Nesbitt ve filmu  / JekyllStudio Lionsgate chystá vlastní příspěvek k moderní vlně remaků a rebootů klasických hororových látek s moderní verzí klasického příběhu o rozdvojené osobnosti doktora Jekylla a pana Hydea Jekyll. Jak uvádí server empireonline, román Roberta Louise Stevensona je vlastnictvím všech a adaptovat ho proto může kdokoli. Lionsgate počítá, že v jejich verzi bude Jekyllem Chris Evans, který si tím na chvíli odpočine od svého kapitána Ameriky.

Režírovat by měl Ruben Fleischer známý díky filmům Zombieland nebo Gangster Squad - Lovci mafie. Předlohou pro filmovou verzi bude stejnojmenný britský seriál z produkce BBC, což byl v podstatě sequel klasického Stevensonova příběhu. Na scénáři momentálně pracuje dvojice Anthony Bagarozzi a Chuck Mondry. Kdo zná seriál, tak ví, že hlavní postava se jmenuje Tom Jackman, který je díky genům pokračovatelem doktora Jekylla. Jeho antagonista pan Hyde je v tomto případě obdařen obrovskou silou a zuřivostí, stejně jako ďábelským šarmem. Fleischer také kromě Jekylla plánuje pokračování výše zmíněného Zombielandu.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY