Nolanův Dunkerk má první plakát

Vydáno: 13.12.2016 10:00 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Válečný epos Dunkerk Christophera Nolana dorazí do kin v červenci 2017. Warner Bros. z něj nyní uveřejnilo první plakát a zanedlouho bychom se měli dočkat i prvního oficiálního traileru.
První teaser na novinku Christophera Nolana Dunkerk jsme viděli v srpnu. Od té doby bylo o novém válečném snímku, který popisuje hromadnou evakuaci spojeneckých vojsk na plážích v Dunkerque ve Francii, ticho po pěšině. Nyní společnost Warner Bros. uveřejnila první plakát snímku, který si prohlédněte výše. Plakát také signalizuje příchod prvního oficiálního traileru, který by měl dorazit tento týden. 

Nolan spolu se svým kameramanem z Interstellaru Hoyte van Hoytemou natočil Dunkerk kompletně na IMAX 65mm formát a právě IMAX bude tím ideálním místem, kde nový Nolanův snímek zhlédnout. Američtí diváci, kteří půjdou tento víkend do IMAXu na Rogue One: Star Wars Story, budou mít ve vybraných místech před ním možnost spatřit sedmiminutový prolog z Dunkerku. My ostatní si musíme počkat na oficiální trailer. Dunkerk uvidíme v kinech v červenci 2017.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY