Amy Schumer bude Barbie

Vydáno: 03.12.2016 08:43 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Amy Schumer si zahraje ikonickou postavu panenky "Barbie" v chystaném hraném filmu od společnosti Sony. Film o Barbie má být "současnou interpretací krásy, feminismu a identity".
Amy Schumer, Bill Hader ve filmu Vykolejená / The Hollywood Reporter informoval o tom, že herečka Amy Schumer si zahraje hlavní roli v chystaném celovečerním filmu Barbie. Postavu panenky Barbie vyrobili v roce 1959 ve společnosti Mattel. Dnes se jedná o jednu z největších značek v hračkářském průmyslu s každoročním ziskem kolem tří miliard dolarů. Společnost Sony, která celovečerní hraný film o Barbie chystá, najala už před rokem scenáristy. Nakonec si Sony vybralo verzi od Hilary Winston. Očekává se, že Schumer scénář přepíše se svou sestrou Kim Caramele.

Příběh, který má být "současnou interpretací krásy, feminismu a identity", začne v dokonalém světě Barbín, kde si jedna z nich uvědomí, že tam nepatří. Ta je pak z této dokonalé společnosti vyloučena a octne se v reálném světě, kde si uvědomí, že být jedinečnou je mnohem cennější než být dokonalá. Sony doufá, že dokáží natočit chytrou rodinnou komedii, něco ve stylu takových klasických kousků jako Žbluňk! a Velký a nedávné Kouzelné romance od Disneyho. Obsazení Amy Schumer do role Barbie jde nicméně proti obecné představě o dokonale štíhlé postavě této panenky, což je přesně důvod, proč byla vybrána. Nyní se bude hledat vhodný režisér.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY