Croodsovi se sequelu nedočkají

Vydáno: 13.11.2016 09:45 - Václav Limberk | foto: DreamWorks

Pokračování pravěké animované komedie Croodsovi se s největší pravděpodobností nedočkáme. Její pokračování, které bylo naplánované na rok 2018, bylo nyní vedením společnosti DreamWorks stornováno.
Fotografie z filmu Croodsovi / The CroodsTato zpráva asi nepotěší ty, kteří se těšili na pokračování animované komedie Croodsovi od studia DreamWorks. Studio plánovalo sequel už od doby, kdy se v roce 2013 stala tato záležitost slušně výdělečnou. I když jejich rozpočet činil nemalých 135 mil., vydělal animák v USA 187 a dalších 400 mil. v zahraničí. Přesto se studio rozhodlo dát definitivní stopku sequelu The Croods 2, jehož premiéra byla plánována na rok 2018. Tuto zprávu přinesl exkluzivně jako první server Variety. Studio se tak rozhodlo i přesto, že byl v srpnu pro plánovaný sequel najat tým scenáristů, bratři Kevin a Dan Hageman.

Originální Croodsovi si přitom vedli velmi dobře u pokladem kin, jak je zmíněno výše. Šlo o velkou áčkovou produkci, pro níž hlasy animovaných postav namluvily hvězdy jako Ryan ReynoldsNicolas CageEmma Stone nebo Catherine Keener. Croodsovi byli zamýšleni stát se výnosnou franšízou podobně jako Kung Fu Panda nebo Jak vycvičit draka. I když Croodsovi dostali od DreamWorks stopku, studio má v záloze jiné potencionální hity jako The Boss BabyCaptain UnderpantsLarrikins a pak i napjatě očekávaný třetí díl "Draka" How to Train Your Dragon 3.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY