Kráska a zvíře: Emma Watson na prvních fotografiích

Vydáno: 07.11.2016 08:00 - | foto: facebook tvůrce

Díky časopisu Entertainment Weekly konečně máme pořádný první pohled na jeden z velmi očekávaných snímků příštího roku, a to Krásku a zvíře v hlavní roli s Emmou Watson.
Jako již mnoho jiných disneyovských pohádek se v březnu příštího roku podívá na plátna další v hrané podobě. Tentokrát ale jedna opravu významná, jejíž animovaná verze vynesla studiu v tržbách rekordní částky a také se stala prvním animovaným snímkem nominovaným v kategorii "Nejlepší film" na Oscarech. Řeč je o Krásce a zvířeti z roku 1991, jejíž předělávka režírovaná Billem Condonem (Dreamgirls) bude mít premiéru 16. března 2017.

K té jste již mohli vidět kratičký teaser, v němž Kráska hraná Emmou Watson trhá růži, ale jinak jsme toho příliš nezahlédli. Děkovat tak můžeme americkému časopisu Entertainment Weekly, který ve svém listopadovém čísle otiskl hromadu nových fotek a věnoval této disneyovce i titulní stránku. A první pohled na film působí esteticky opravdu úžasně, ani není divu, když na kostýmech pracovala oscarová návrhářka Jacqueline Durran.

V galerii si tak můžete poprvé prohlédnout i Zvíře ztvárněné Danem Stevensem i spolu s druhým Krásčiným nápadníkem Gastonem, jehož hraje Luke Evans. Ale vidět můžete i Stanleyho Tucciho a Joshe Gada spolu s animovanými postavami, jimž hlasy propůjčili Ewan McGregorGugu Mbatha-RawEmma Thompson a Ian McKellen.

A jak zatím nová Kráska a zvíře působí na vás?



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY