Sequel Sicaria našel hlavní ženskou posilu

Vydáno: 30.10.2016 15:00 - | foto: facebook tvůrce

Poté, co přišlo Soldado, navazující na loňský úspěšný thriller, o úžasnou Emily Blunt v roli agentky FBI, bylo nutno najít nějakou náhradu. Tou se podle všeho stala herečka Catherine Keener.
Josh Brolin, Benicio del Toro, Emily Blunt ve filmu Sicario: Nájemný vrah / SicarioPřestože na Oscary se nakonec vyzdvihovaný thriller Sicario: Nájemný vrah o bojích drogových kartelů nedostal, slavil u diváků velký úspěch. Dokonce takový, že mu výsledky vynesly pokračování, o kterém již víme jeden rok a jež nese název Soldado. Do toho se rozhodně budou vracet výborně zahrané postavy Benicia del Tora a Joshe Brolina, ale znovu již bohužel neuvidíme v roli agentky Emily Blunt, která má plné ruce práce s pokračováním Mary Poppins.

Natáčení se již znovu nezúčastní ani kanadský režisér Denis Villeneuve, jehož by na tomto postu měl vystřídat Ital Stefano Sollima (Suburra). Scénář ale znovu poskytne scenárista Taylor Sheridan a jím nově vytvořený příběh se bude soustředit na odhalení operace pašování drog z Mexika do USA pomocí spletitých podzemních tunelů.

Aby ale Soldado nebylo čistě mužskou záležitostí, doplní herce ještě nová kolegyně Catherine Keener (Útěk do divočiny a 40 let panic), která si zahraje Brolinovu šéfovou v CIA.

Dočkat bychom se snímku měli koncem roku 2017.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY