Druzí Úžásňákovi o rok dříve, Toy Story 4 později

Vydáno: 30.10.2016 06:00 - | foto: facebook tvůrce

Z neuvedených důvodů prohodilo studio Pixar dvě ze svých plánovaných premiér. Zatímco Úžasňákových 2 se dočkáme v roce 2018, na Toy Story 4 se bude čekat pro změnu déle.
Wallpaper filmu  / Toy Story That Time ForgotPro fanoušky Úžasňákových 2 rozhodně dnes neseme dobrou zprávu. Když vloni Pixar oznamoval data premiér svých animovaných pokračování, na každý rok jednu, vyšlo zrovna na Úžasňákovi z roku 2004 a jejich sequel datum nejzazší. To hodně diváků rozhořčilo, jelikož po letech čekání jim v roce 2015 bylo oznámeno další čtyřleté čekání. To nyní bylo alespoň trochu zkráceno, jelikož Úžasňákovi 2 se posunuli o něco blíže, na červen 2018.

Smutnit ale zřejmě budou naopak milovníci Toy Story: Příběhu hraček, které si s druhými Úžasňákovými prohodilo místa. Na Toy Story 4 režírované Johnem Lasseterem tak budeme muset čekat až do roku 2019. 

Je ale pravda, že rodinka superhrdinů na své pokračování čekala o poznání déle, a tak se jich dočkáme alespoň o ten rok dřívě.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • Je to tak.. (človíček, 30.10.2016 07:52) Reagovat

    Nějak moc vzniká kreslených celovečernáku. Nic proti tomu, ale je otázka času, kdy se člověk toho přejí. Děcka snad už nemají ani sílu sledovat nějaké kreslené postavyčky. Ročně do kin míří až sedum filmu. Spíše mně chybí serialy pro děti, něco jak Arabela, Létající Čestmír, Návštěvníci. Klidně i zahraniční, ale né kreslené pohádky.

    • Re: Je to tak.. (Grammar Nazi, 31.10.2016 17:19) Reagovat

      Je to tak. Mně zase chybí pocit, kdy se mi nechce při čtení cizích komentářů spáchat sebevraždu. Pěkný den, človíčku, postavYčko. Váš věrný Grammar Nazi.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY