Gilmorova děvčata v novém traileru od Netflixu

Vydáno: 28.10.2016 15:53 - | foto: facebook tvůrce

Netflix tento rok skrze mini sérii vrací seriál Gilmorova děvčata a jejich celý rok života. Ukázku z něj si nyní můžete vychutnat v prvním plnohodnotném traileru.
Po měsících, kdy se nás Netflix na velkolepý návrat Gilmorových děvčat snažil postupně lákat, konečně zveřejnil plnohodnotný dvouminutový trailer. Ten je finálním lákadlem na obnovení milované seriálové dramedie pod názvem Gilmore Girls: A Year in the Life (Gilmorova děvčata: Rok v životě). Řádného zakončení se tak dostane seriálu, který po sedm sérií běžel na stanicích The WB a The CW před svým finálem v roce 2007.

Skládat se bude tato netflixová verze ze čtyř devadesátiminutových epizod pojmenovaných po ročních obdobích. Celou minisérii napsalo manželské a scenáristické duo Palladinových a odehrává se skutečně o devět let později, kdy je Emily zničená úmrtím svého manžela Richarda, zatímco Lorelai a Luke jsou stále spolu. 

V revivalu tohoto seriálu, který na Netflixu bude mít premiéru již 24. listopadu, uvidíte všechny vaše oblíbené tváře jako Lauren GrahamAlexis BledelJareda Padaleckiho či Scotta Pattersona a další. V jedné z epizodních rolí se do seriálu vrátí dokonce i Melissa McCarthy, rozhodně se tedy je na co těšit.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY