Která žena stane po boku nového Hana Sola?

Vydáno: 09.10.2016 20:44 - | foto: facebook tvůrce

Aldena Ehrenreicha jsme již jako mladou verzi Hana Sola našli, teď se ale pro něj hledá vhodná ženská spojenkyně, o jejíž roli se ucházejí tři mladé talentované herečky.
Tessa Thompson ve filmu Creed / CreedNadcházející spin-off ke Star Wars, který dosud nedostal pořádné jméno, se zaměří na osudy mladého Hana Sola. Tuto roli již podle prvních zpráv od Harrisona Forda převezme Alden Ehrenreich (Nádherné bytosti), což již bylo potvrzeno před několika měsíci. Nově se ale producenti snaží k němu najít hlavní ženskou postavu zatím neznámého jména. Rozhodně nepůjde o princeznu Leiu, jelikož se příběh odehrává před událostmi Nové naděje.

A nyní byl zveřejněn seznam tří hereček, které postoupily do užšího výběru na roli. Asi nejznámější mezi nimi je dcera herce a rockera Lennyho KravitzeZoe Kravitz známá díky sérii Divergence nebo loňskému Šílenému Maxovi. Tu následuje Tessa Thompson z Creeda, kterou v budoucnu uvidíme i v novém Thorovi: Ragnarök, a pravidlo do třetice všeho dobrého zde splňuje Naomi Scott, kterou první velká role teprve čeká v rebootovaných Power Rangers.

Podle aktuálních zpráv se všechny před nedávném zúčastnily zkoušek v Londýně a tak snad brzo i některé z těchto hereček padne rozhodnutí. Obsadit se momentálně producenti snaží také postavu Hanova kamaráda Landa Calrissiana, jehož role by s velkou pravděpodobností mohla padnout Donaldu Gloverovi.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY