Marvelovský Black Panther přidává Foresta Whitakera

Vydáno: 10.10.2016 08:48 - | foto: facebook tvůrce

Chystaný Black Panther od Marvelu už se v obsazení může pochlubit například Chadwickem Bosemanem či Lupitou Nyong'o. Další lákavé jméno pak patří Forestu Whitakerovi, jenž se do obsazení nově přidává. A není sám...
Chadwick Boseman ve filmu Captain America: Občanská válka / Captain America: Obcanská válkaObsazení Black Panthera vznikajícího jako další sólo film v Marvel Universu se stále rozrůstá a fanoušky stále překvapuje velkými jmény. Marvel sám o sobě zvládá poslední dobou ulovit opravdu uznávané a výrazné herecké osobnosti, což dokazuje i touto novinkou režírovanou Ryanem Cooglerem (Creed). Nově totiž získali oscarového herce Foresta Whitakera (Komorník) a spolu s ním dnes také byla potvrzena účast Daniela Kaluuyaa ze Sicaria: Nájemný vrah a herečky Florence Kasumby, která se již mihla v marvelovském Captain America: Občanská válka.

Posílí tak již nyní silný ansámbl vedený Chadwickem Bosemanem v titulní roli wakandského krále, jenž už se také objevil v Občanské válce. Antagonistu Killmongera tu ztvární Michael B. Jordan a další zlodušské role pak byly vyplněny herci Andym Serkisem a Winstonem Dukem. Kromě toho se ještě může Black Panther pochlubit oscarovou Lupitou Nyong'o jako důležitou spojenkyní Nakiou.

Do kin se pak tento hvězdně nadupaný film dostane v únoru 2018.




NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY