Věčný svit neposkvrněné mysli jako seriál

Vydáno: 09.10.2016 07:00 - | foto: facebook tvůrce

Proč vymýšlet nové seriály, když existuje plno filmů, jenž můžeme do seriálové podoby převést? Zřejmě tuto otázku si položilo plno televizních producentů, protože seriál se stane i z romantického sci-fi Věčný svit neposkvrněné mysli.
Kate Winslet, Jim Carrey ve filmu Věčný svit neposkvrněné mysli / Eternal Sunshine of the Spotless MindPočet sequelů, prequelů, rebootů a remaků, které se na nás poslední dobou valí, je opravdů nesčetný. A dost možná i díky novému trendu posílat úspěšné filmy v seriálové verzi na televizní obrazovky, což je osud, který potkal horor Vymítač ďábla či Bates Motel (podle Hitchcockova Psycha) nebo romantický Zápisník jedné lásky, ale i mnohé další. A jedním z nich podle nových zpráv bude i velmi úspěšný film Věčný svit neposkvrněné mysli, romantické sci-fi drama od francouzského režiséra Michela Gondryho. Z toho se na dvanáct let od jeho premiéry stala prakticky nestárnoucí klasika a samotnému Gondrymu i vynesla cenu od Akademie za nejlepší scénář.

Příběh labilní a temperamentní Clementine (Kate Winslet), která si po hádce vymaže veškeré vzpomínky na svého přítele Joela (Jim Carrey), jenž se později v afektu rozhodne naprosto stejně, tedy brzy zamíří do televize. Podle jediných dosud dostupných zpráv by se o jeho produkci měla postarat televizní stanice Universalu ve spolupráci s Anonymous Content. O jménech účastníků zatím nepadlo ani slovo, jelikož produkce je zatím opravdu v začátcích, ale na seriálu by se měl podílet producent originálního snímku Steve Golin a scenáristická práce byla nabídnuta Zevu Borrowovi (Forever).


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY