Chloë Grace Moretz se přidává k remaku Suspiria

Vydáno: 05.10.2016 13:00 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Herečka Chloë Grace Moretz se přidává k remaku hororu Suspiria, který v roce 1977 natočil Dario Argento. O remake se postará také Ital, režisér Luca Guadagnino a spolu s Moretz tu budou Dakota Johnson a Tilda Swinton.
Jessica Harper ve filmu  / SuspiriaChloë Grace Moretz se přidává k obsazení remaku italského hororu Suspiria, který natočí shodou okolností jiný Ital a sice Luca Guadagnino. Jeho Suspiria "bude zasazena do Berlína v roce 1977 a bude o matce a konceptu mateřství a její nekompromisní síle. Bude o nalezení vnitřního hlasu", to mimo jiné prozradil Guadagnino v rozhovoru minulý rok.

V jeho "mateřském" filmu budou hrát hlavní roli Tilda Swinton a Dakota Johnson. Spolu s nimi už byly do filmu obsazeny následujcí: (rovněž zatím samé ženy) Mia GothJessica Harper, která hrála hlavní roli v originální Suspirii, dále Sylvie TestudAngela Winkler a Malgorzata Bela. Poslední verzi scénáře založeného na filmu Daria Argenta napsal David Kajganich. Suspirií se částečně nechal inspirovat i nedávný Neon Demon.

Suspiria zatím nemá stanovené datum premiéry, které bude někdy v roce 2017.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY