Karyn Kusama natočí horor "Breed"

Vydáno: 20.09.2016 14:00 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Režisérka filmů Aeon Flux nebo Jennifer's Body - Bacha, kouše! Karyn Kusama natočí pro 20th Century Fox nový horor jménem "Breed", který bude o bohatém páru, kterému ke štěstí chybí jen to jediné - dítě.
Charlize Theron, Karyn Kusama při natáčení filmu Aeon Flux / Æon FluxRežisérka Karyn Kusama, která loni zaznamenala úspěch s indie hororem The Invitation, se vrátí s podobným typem filmu. Pro 20th Century Fox natočí horor "Breed", který bude natočen podle románu stejného jména, který napsal v roce 2012 Scott Spencer pod pseudonymem Chase Novak. Příběh se soustředí na bohatý pár, který žije luxusní život na Manhattanu, ale má problém přivést na svět dítě. Jejich poslední nadějí je klinika ve Střední Evropě a vypadá to, že budou mít úspěch. Po deseti letech se nicméně objevují vedlejší účinky, které se změní v noční můru, jak pár vychovává dvojčata, která musí zjistit hroznou pravdu o svých rodičích.

Scénář pro režisérku napíše dvojice Phil Hay a Matt Manfredi. Všichni tři už spolupracovali na filmu Aeon Flux a Hay s Manfredim spolupracovali na řadě dalších snímků jako Šílená/KrásnýTuxedoSouboj titánů nebo dvou Jízdách švárů. Producentem filmu pro Fox bude Scott Frank.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY