Dostane Šílený Max: Zběsilá cesta svůj prequel?

Vydáno: 19.09.2016 22:00 - | foto: Warner Bros.

Úspěch u fanoušků i kritiků Šíleného Maxe loni neminul, dokonce získal šestici Oscarů, a tak se dost možná dočkáme prequelu k loňské Zběsilé cestě.
George Miller při natáčení filmu Šílený Max: Zběsilá cesta / Mad Max: Fury RoadAustralský server Herald Sun přišel minulý týden s poměrně překvapivou zprávou oznamující, že se chystá nový film z franšízy Šílený Max u společnosti Warner Bros., a to nejen to, ale že by se také mohl začít natáčet již tento rok. Podle jejich informací by se mělo jednat o prequel k loňskému Šílenému Maxovi: Zběsilá cesta. Pro Warner Bros. je to celkem pochopitelný krok, i přestože snímek nelámal v Box Office rekordy. Vynesl ale studiu 6 Oscarů, tudíž toto rozhodnutí asi málokoho překvapuje.

Počítat bychom údajně měli i s režisérem Georgem Millerem, který se sice nechal slyšet, že ještě má velké množství příběhů k vyprávění, ale neplánuje návrat k sérii okamžitě. To se však mohlo změnit a brzy bychom tak snad mohli vidět Toma Hardyho opět v titulní roli spolu s Furiosou Charlize Theron, na níž by se prequel měl soustředit.

Zatím bychom měli vyčkat na oficiální potvrzení, ale úplně vyvracet se tyto informace nedají.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY