Spike Lee natočí minisérii She's Gotta Have It

Vydáno: 16.09.2016 19:10 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Spike Lee natočí pro Netflix minisérii She's Gotta Have It podle vlastního stejnojmenného filmu. Nezávislé drama z roku 1986 bylo prvním výraznějším úspěchem tohoto režiséra.
Tracy Camilla Johns, Spike Lee ve filmu Musí to mít / She's Gotta Have ItStreamingová služba Netflix si objednala desetidílný seriál She's Gotta Have It  od režiséra Spika Lee. Lee tak bude adaptovat svůj vlastní celovečerní debut Musí to mít, kterým v roce 1986 vstoupil do povědomí diváků jako slibný typ autorského režiséra. Půjde o současnou verzi příběhu o hlavní hrdince jménem Nola Darling, umělkyni z Brooklynu, která se snaží naplnit svůj život, který věnuje své práci, přátelům a třem milencům. Jednoho z nich si ve filmu zahrál sám Lee. Před Netflixem se o tento projekt zajímala stanice Showtime, která ho poté opustila. Lee bude režírovat všech deset dílů.

Spike Lee naposledy natočil drama Chi-Raq (to se u nás oficiálně nepromítalo) a předtím jsme měli možnost od něj v kinech vidět remake Oldboy. Tento rok měl premiéru také jeho nový dokument o Michaelu Jacksonovi Michael Jackson's Journey from Motown to Off the Wall. She's Gotta Have It bude mít premiéru v roce 2017.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY