Jared Hess natočí pokračování Rytířů ze Šanghaje

Vydáno: 07.09.2016 11:45 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Jared hess natočí pokračování akčních komedií Tenkrát na východě a Rytíři ze Šanghaje, v nichž spolu hráli Jackie Chan a Owen Wilson. Trojka by se měla jmenovat Shanghai Dawn.
Fotografie z filmu Rytíři ze Šanghaje / Shanghai KnightsFanoušci dvoudílné akčně-komediální filmové série, která má v názvu "Shanghai", se můžou začít těšit, že se po Tenkrát na východě (Shanghai Noon) a Rytíři ze Šanghaje (Shanghai Knights) tato série rozroste o třetí díl, který se bude jmenovat Shanghai Dawn. Režírovat ho bude Jared Hess, který byl zatím hlavně režisér nezávislých filmů jako Napoleon Dynamit nebo Divnej týpek. Obě dvě hlavní hvězdy, Owen Wilson a Jackie Chan by tu měly hrát znovu své role z obou původních filmů.

Autory námětu jsou stejně jako u původních dvou dílů Miles Millar a Alfred Gough, zatímco o scénář se postarají Theodore Riley a Aaron Buchsbaum. Otázkou je, kde se bude děj odehrávat. Po divokém západě a Londýně jsou ve hře místa jako Hollywood, Afrika nebo egyptské pyramidy. Co se týče režiséra, tak Hessův poslední film se jmenuje Zilionáři a v kinech ho uvidíme už za měsíc.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY