Trailer: A Dog's Purpose - film psíma očima

Vydáno: 28.08.2016 15:00 - | foto: facebook tvůrce

Jak by to vypadalo, kdyby se naši čtyřnozí přátelé vraceli po smrti reinkarnovaní? Přesně toto téma prozkoumává dramedie A Dog's Purpose, k níž se objevil první trailer.
Do světa byl včera vypuštěn první trailer k snímku A Dog's Purpose. Dramedii o psu, který zemře a poté se reinkarnuje do dalšího psa a tak pořád a pořád dokola, přičemž například také narazí na své bývalé páníčky, což vám zaručuje nějakou tu dávku emocí, která u slabších povah vyvolá slzy s jistotou. Film natočil stockholmský rodák Lasse Hallström, jehož nejznámějším počinem dosud zůstává Co žere Gilberta Grapea?, ale výrazným titulem v jeho filmografii jsou například také Pravidla moštárny.

Kromě slzopudných scén by zřejmě A Dog's Purpose mohlo také zahřát u srdce už svou upřímnou jednoduchostí. Hlavní psí postavě propůjčil svůj hlas komik Josh Gad, skrze jehož loajální oči budeme sledovat jeho příběh od 40. let až do současnoti. Mezi jeho páníčky se tak vystřídají například Dennis Quaid nebo mladičká Brittany Robertson ze Země zítřka.

V českých kinech bude premiéra snímku 2. února.

Oficiální trailer filmu A Dog's Purpose


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY