Kruhy: hororové pokračování v prvním traileru

Vydáno: 24.08.2016 20:00 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Třetí pokračování hororové franšízy vyšlé z původního japonského hororu Kruh se vrací na filmová plátna. Kruhy natočil brazilský režisér Gutierréz a novou prokletou ženu ztvárnila Matilda Lutz.
Začalo to v roce 1998 s japonským hororem Kruh. Vše se točilo kolem jedné videokazety s monochromatickou tajemnou postavou ženy žijící ve studně. Pokud se na kazetu někdo podíval, následoval telefonát a Samara se obvykle začala ze studny drápat skrze televizní obrazovku ke své oběti. Vedle japonských Kruhů byla i dvojice amerických remaků, první Kruh s Naomi Watts měl také slušný komerční úspěch, který ale Kruh 2 nezopakoval.

Nyní tedy přichází třetí část Kruhy s novou hlavní hrdinkou (Matilda Lutz), která se podívá na tuto slavnou nahrávku, tentokrát skrze email, protože éra VHS už dávno skončila. Ale jinak se nic nezměnilo, i ji čeká sedmidenní čekací lhůta, než ji navštíví strašidelná žena ze studny. Trvalo to dlouho, ale třetí díl je konečně zde. Natočil ho brazilský filmař F. Javier Gutiérrez. Dále ve filmu hrají Alex RoeJohnny Galecki a také Vincent D'Onofrio. V kinech Kruhy uvidíme 27. října 2016.

Trailer zhlédněte níže.

Originální trailer filmu Kruhy




NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY