Ben Affleck bude režírovat Agathu Christie

Vydáno: 20.08.2016 11:00 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Ben Affleck bude režírovat Agathu Christie, ale nepůjde o detektivku. Affleck natočí remake soudního dramatu Svědek obžaloby, které v padesátých letech natočil Billy Wilder.
Fotografie z filmu Svědek obžaloby / Witness for the ProsecutionA máme tu další hollywoodský remake a další hollywoodskou adaptaci Agathy Christie. Tentokrát však nepůjde o detektivní žánr, se kterým je jméno spisovatelky spojováno nejvíce, ale o adaptaci její povídky (hry) Witness for the Prosecution, kterou Billy Wilder adaptoval v roce 1957 ve stejnojmenný film. O remake se postará studio Fox, pro který ho nenatočí nikdo jiný než Ben Affleck. Ten si ve filmu i zahraje. Jako režisér se prosadil s vítězným oscarovým dramatem Argo. Affleck také mezitím dotočil prohibiční drama Live by Night, které bude mít v kinech premiéru 12. ledna 2017 a v současnosti natáčí (jako herec) Justice League.

V plánu má také natočit samostatný film o Batmanovi. Jinými slovy, nedostatkem pracovního vytížení Affleck zřejmě netrpí. Jeho "Agatha Christie Project" napíše Christopher Keyser a produkovat ho spolu s Affleckem budou Matt DamonJennifer Todd a správci pozůstalosti Agathy Christie. Než se však k režii remaku Svědka obžaloby dostane, můžeme si ještě pěknou chvíli počkat. A než se toho dočkáme, může vás navnadit třeba původní Willderův film.

Trailer z něho zhlédnete níže.

Originální trailer filmu Svědek obžaloby




NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY