Třetí Mizerové získavají oficiální název

Vydáno: 12.08.2016 12:00 - Václav Limberk | foto: Columbia Pictures

Třetí díl akční komedie Mizerové s Willem Smithem a Martinem Lawrencem v hlavních rolích získává nový oficiální název a také nové datum premiéry, které se z původního o rok mění.
Will Smith, Martin Lawrence ve filmu Mizerové / Bad BoysDvojice akčních komedií Mizerové a Mizerové 2 svedla dohromady dvojici policistů v podání Willa SmitheMartina Lawrence. Tato dvojice se vrátí i potřetí (a prý i počtvrté). Trojku by měl režírovat Joe Carnahan. Nyní víme, že "Bad Boys 3" se jmenují Bad Boys for Life a neuvidíme je v roce 2017 (původní datum byl 1. červen 2017), ale o rok později. Mělo by to ale být hned zkraje roku, 11. ledna 2018. Lednové datum ale také nemusí být definitivní a může být klidně změněno na léto. Natáčení třetích Mizerů musí teprve začít.

Je ale otázka, kdy natáčení začne, neboť Joe Carnahan nyní píše scénář pro videoherní adaptaci Uncharted a také Will Smith má nabitý pracovní diář, do nějž patří třeba chystané natáčení fantasy Bright s režisérem Sebevražedného oddílu Davidem Ayerem. Čeká ho také promo kampaň k jeho novému filmu, dramatu Collateral Beauty, které uvidíme v prosinci v kinech.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY