David O. Russel točí seriál s Moore a De Nirem

Vydáno: 28.08.2016 08:00 - | foto: facebook tvůrce

Na obrazovky televizí už zamířilo velké množství režisérských velikánů a David O. Russelll nezůstane výjimkou, v jeho nově chystaném seriálu si pak zahrají herci Julianne Moore a Robert De Niro.
Isabella Rossellini, Robert De Niro ve filmu Joy / JoyDavid O. Russell poslední dobou zabodoval na Oscarech skoro s každým filmem, ať už se sportovním Fighterem, romantikou mezi psychicky nemocnými v Terapii láskou i s kriminálním Špinavým trikem. Poslední životopisná Joy o matce, která se ze svých finančních problémů dostane patentem na mop k milionům, sice u kritiků úplně neskórovala a vynesla pouze čtvrtou oscarovou nominaci Jennifer Lawrence, ale Russell stejně zůstává na špičce mezi současnými americkými režiséry.

Podobně jako mnoho dalších kolegů tak míří na televizní obrazovky s novým krimiseriálem, který se bude odehrávat v 90. letech. U zatím bezejmenného seriálu je již momentáně v plánu více než jedna série, což je poměrně zvláštní krok, vzhledem k tomu, že se neví, jak si povede u diváků. Velkým lákadlem jsou u něj rozhodně první dvě herecká jména, která se podle Deadline v seriálu objeví, těmi jsou Robert De Niro a Julianne Moore.

Zatím nebylo oznámeno, která stanice se seriálu ujme, to se snad ale Russellově produkčnímu týmu podaří brzy rozhodnout.



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY