Fantastická zvířata a kde je najít: sequel dorazí v roce 2018

Vydáno: 04.08.2016 08:09 - Václav Limberk | foto: Warner Bros.

Sequel spin-offu Harryho Pottera Fantastická zvířata a kde je najít s Eddiem Redmaynem v hlavní roli dorazí do kin za dva roky. Autorka Harryho Pottera J.K. Rowling už pro něj píše scénář.
Eddie Redmayne ve filmu Fantastická zvířata a kde je najít / Fantastic Beasts and Where to Find ThemStudio Warner Bros již před nějakou dobou ohlásilo, že plánuje udělat ze spin-off Harryho Pottera Fantastická zvířata a kde je najít trilogii. Nyní Warneři ohlásili datum premiéry jeho sequelu. Fantastic Beasts and Where to Find Them 2 dorazí do kin v listopadu 2018, Fantastic Beasts and Where to Find Them 3 pak o dva roky později. Autorka předlohy J. K. Rowling už začala psát scénář pro druhý díl. Warneři dopředu předpokládají, že "Fantastická zvířata" při premiéře nepropadnou, jako se to stalo v případě Legendy o Tarzanovi, kterou natočil právě režisér posledních čtyř Harry Potterů a prvního dílu "Fantastických zvířat" David Yates. Yates bude režírovat i sequel.

S tím, že by "Fantastická zvířata" potkal podobný osud jako "Tarzana", ale nikdo nepočítá a není to ani příliš pravděpodobné vzhledem k proslulosti "značky", od níž je spin-off odvozený. V hlavní roli "magizoologisty" Newta Scamandera se představí oscarový Eddie Redmayne. Redmayne by se měl vrátit i v druhém díle. Ten by nás měl "posunout hlouběji do čím dál tím víc temnějšího kouzelnického světa, kde se Newt a naši další hrdinové musí rozhodnout, komu zachovají věrnost", jak stojí ve vyjádření studia.

Fantastická zvířata a kde je najít, kde dále hrají například Ezra MillerKatherine WaterstonAlison Sudol nebo Colin Farrell, jdou do kin 17. listopadu 2016.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY