Tajný život mazlíčků podruhé za dva roky

Vydáno: 06.08.2016 13:56 - | foto: facebook tvůrce

V českých kinech zatím Tajný život mazlíčků neměl ani premiéru, za to v Americe i jiných zemích nasbíral rekordní sumu peněz, a tak studio s ničím neváhalo a už mu přidělilo datum premiéry pro pokračování.
Fotografie z filmu Tajný život mazlíčků / The Secret Life of Pets Filmové studio Illumination Entertainment si může gratulovat. Kromě obrovského úspěchu s Já, padouch, které loni doplnili ještě Mimoni, se jim totiž momentálně podařilo odstartovat další animovanou sérii. V návštěvnosti kin se totiž velmi dobře dařilo novému Tajnému životu mazlíčků, který měl v Americe premiéru před dvěma týdny a příští týden jde konečně i do našich kin. Příběh odpovídající na otázku páníčků, co dělají jejich mazlíčci, když nejsou doma, sice trochu kopíruje základní strukturu Toy Story - Příběhu hraček, ale rozhodně by se mohlo jednat o vtipnou letní podívanou.

A díky 300 milionům utrženým v USA tak společnost vůbec neváhala a rovnou ohásila přípravy sequelu, kterému již bylo stanoveno i datum premiéry na 13. července 2018. V této chvíli se samozřejmě o "dvojce" neví vůbec nic, ale očekávaný je návrat titulních hrdinů a scénář již údajně začíná zpracovávat opět scenárista Brian Lynch.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY