Aubrey Plaza si zahraje s Elizabeth Olsen v Ingrid Goes West

Vydáno: 02.08.2016 14:00 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Aubrey Plaza si zahraje s Elizabeth Olsen v černé komedii o mladé ženě posedlé hvězdou ze sociálních médií Ingrid Goes West, kterou ve svém režijním debutu natočí scenárista a producent Matt Spicer.
Robert De Niro ve filmu Král komedie / The King of ComedyAubrey Plaza a Elizabeth Olsen si spolu zahrají v černé komedii Ingrid Goes West, kterou jako svůj režijní debut natočí Matt Spicer. Podle vlastního scénáře napsaného spolu s Davidem Bransonem Smithem si Plaza zahraje mladou ženu Ingrid, která se stane posedlou hvězdou sociálních médií jménem Taylor Sloane, kterou bude hrát Olsen. Ingrid se rozhodne všeho nechat a vydá se na západ, aby se s Taylor spřátelila. Její chování se ale stane nepředvídatelné a stále nebezpečnější.

Zápletka Ingrid Goes West trochu připomíná starý snímek Martina Scorseseho, černou komedii Král komedie, kde se takto pokoušel spřátelit kabaretní komik Rupert Pupkin (Robert De Niro) s velkou hvězdou Jerrym Langfordem (Jerry Lewis). Ingrid Goes West se právě začala natáčet v Los Angeles. Herečku Plaza jsme naposledy mohli vidět v komedii Mike i Dave sháněj holku a uvidíme ji ještě v televizním spin-off X-Men Legion. Olsen jsme naposledy viděli v Captain America: Občanská válka. Spicer bude jedním ze scenáristů rebootovaného Rocketeera.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY