Skiptrace: Jackie Chan a Johnny Knoxville proti čínské mafii v traileru

Vydáno: 22.07.2016 19:00 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Jackie Chan a Johnny Knoxville se spojí v boji proti čínské mafii v nové akční komedii Rennyho Harlina Skiptrace. Harlin se pokouší navázat na své úspěšné akční kousky z devadesátých let.
Hollywoodský smolař Renny Harlin to ani po katastrofálním Herkulovi: Zrození legendy nevzdal a vrací se s novou akční komedií Skiptrace natočenou v Číně. V hlavní roli zde hraje Jackie Chan detektiva z Hong Kongu, který se spojí s americkým hazardním hráčem, kterého hraje Johnny Knoxville, aby zastavili hlavu čínské mafie, kterou Chanův detektiv stíhá už celou dekádu. Chana pohání také to, že se s hlavou mafie zaplete i jeho neteř (Fan Bing-Bing). Knoxvillův gambler je jediným, kdo mu ji může pomoct zachránit. Chtě nechtě se tak Chan musí dát do páru s užvaněným Američanem. Chan už má s podobným schématem trojí zkušenost (Křižovatky smrti), takže by to pro něj neměl být problém.

Harlin po sérii propadáků sází na jistotu a vrací se k akčnímu žánru, s nímž slavil úspěch v raných devadesátkách s jeho dvojkou nejlepších filmů (Smrtonosná past 2Cliffhanger), na něž upozorňuje i trailer. Natáčení se nevyhnulo komplikacím, které vyústily v smrt jednoho z členů štábu, pomocného kameramana Kwong-hung Chana, který utonul. Skiptrace měl v Číně premiéru 21. července. V USA ji bude mít 2. září. 

Trailer zhlédněte níže.

Originální trailer filmu Skiptrace




NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY