Hands of Stone: De Niro trénuje "zuřícího býka" v traileru

Vydáno: 22.07.2016 07:00 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Robert De Niro jako legendární trenér Ray Arcel a Edgar Ramirez jako legendární boxer Roberto Duran. To jsou hlavní hvězdy boxerského filmu Hands of Stone, který do našich kin vstupuje na podzim.
Život legendárního boxera z Panamy, Roberto Durana, přezdívaného "Hands of Stone", stojí v centru stejnojmenného filmu, tedy Hands of Stone, který natočil venezuelský režisér Jonathan Jakubowicz. Durana si zahrál Edgar Ramirez, zatímco jeho trenéra Raye Arcela Robert De Niro, který sám kdysi zvtárnil jinou boxerskou legendu, Jakea La Mottu ve slavném Zuřícím býkovi. V centru filmu bude příprava na duel se Sugar Rayem Leonardem, kterého hraje Usher Raymond. Film bude sledovat Duranův vstup do sportu ve věku 16 let až do slavné bitvy v roce 1980 a i její odvety. 

Boxerské filmy mají ve Státech velkou tradici. Z poslední doby vzpomeňme na snímky Bojovník nebo Creed. V Hands of Stone hraje ještě Ellen BarkinAna de Armas nebo John Turturro. Snímek uvidíme i v našich kinech, i když jeho premiéra byla posunuta ze září až 10. listopad 2016.

Trailer zhlédněte níže.

Originální trailer filmu Hands of Stone




NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY