Hraný film Pokémon bude o detektivovi Pikachu

Vydáno: 21.07.2016 18:00 - | foto: facebook tvůrce

Díky hře Pokemon Go, která se stala hitem mezi mobilními aplikacemi, jsou Pokémoni zpět na scéně a díky svému "vzkříšení" tak brzy dostanou první hraný film, jehož hlavní postavou se stane detektiv Pikachu.
Fotografie z filmu  / Pokemon: The First Movie - Mewtwo Strikes BackNa Pokémony se nikdy vyloženě nezapomnělo, ale za poslední dobu se o nich ani jednou nemluvilo tak moc jako v posledních dvou týdnech. A to hlavně díky gigantickému úspěchu mobilní hry Pokémon Go, která vznikla za spolupráce společností Nintendo a Niantic. V té můžete chodit po městě a hledat všechny druhy skrytých Pokémonů.

S nově nabytou popularitou tak bylo nedávno ohlášeno, že franšíza dostane svůj první hraný film, o kterém se až do dneška nic nevědělo. Nově byla totiž prozrazena už i zápletka filmu, který bude kompletně soustředěn na postavu detektiva Pikachu, kterého již můžete znát z japonské hry Great Detective Pikachu. Děj zatím není uplně jasný, protože hra se skládala z více příběhů, v nichž hráči pomáhali odhalovat tajemství. Film se bude točit v Japonsku a o jeho další distribuci se postará studio Universal. Dočkat bychom se jej měli již v roce 2017.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • Nemám slov :D Už aby tahle mánie skončila.... (k8, 23.07.2016 21:36) Reagovat

    Nemám slov :D Už aby tahle mánie skončila.

  • Zdroj? (Pavel Ungr, 24.07.2016 17:05) Reagovat

    Odkud tuto informaci máte?

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY