Budou mít Feigovi Krotitelé duchů sequel?

Vydáno: 20.07.2016 07:00 - | foto: facebook tvůrce

V Americe už má Feigův reboot Krotitelů duchů po premiéře. A někteří jsou z něj nadšení, někteří méně, i tak v kinech utržil značnou částku, která by mohla stačit do budoucna na pokračování. Sám režisér se mu nebrání.
Kate McKinnon, Melissa McCarthy, Kristen Wiig, Leslie Jones ve filmu Krotitelé duchů / GhostbustersPřání každého režiséra, který pracuje na rebootu nějaké z klasik, je zajisté to, aby se mu podařilo odstartovat celou novou sérii a moci tak natočit další díly. A právě to se možná povedlo režiséru Paulu Feigovi (Ženy sobě a Špión) s letošní předělávkou Krotitelů duchů. Diváci příliš na jeho předělávku akční komedie z osmdesátek nesázeli a první odezvy z Ameriky, kde už má film po premiéře, jsou hodně smíšené. Ale v kinech se tato ženská verze filmu udržela těsně pod prvním místem se slušnými tržbami, kdy ji od prvenství dělil pouze animovaný Tajný život mazlíčků.

Náznaky druhého dílu přišly od Feiga samotného, který možnost pokračování zmínil v rozhovoru pro časopis Empire. "Mám vymyšlený další příběh," přesně toto z něj při interview vypadlo a poté také diváky navnadil tím, že by sequel mohl konečně opustit domov filmů New York a zavítat tak i na nová místa. Sám pak řekl, že rád dělá nové věci, než se pouští do druhých dílů, protože dává přednost novým věcem. Dodal ale, že by Krotitelům duchů udělil výjimku kvůli výbornému obsazení, které se skládá z komiček, jako jsou Kristen WiigLeslie JonesMelissa McCarthy a Kate McKinnon.

Zda bude ve vašich očích reboot hodný další šance, budete moci posoudit již 28. července, kdy se noví Krotitelé duchů dostanou do kin i u nás v Česku.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY