Trailer: Hailee Steinfeld se chce zabít v The Edge of Seventeen

Vydáno: 24.07.2016 15:00 - | foto: facebook tvůrce

Připadali jste si někdy na střední, jakože vás nikdo nemá rád? No, v případě Nadine to tak možná bude doopravdy a zoufalost ji dožene až tak daleko, že se ve snímku The Edge of Seventeen rozhodne k sebevraždě.
Pokud jste si nikdy nedokázali představit popovou zpěvačku a hereckou hvězdu Hailee Steinfeld, která už má na kontě v 19 letech i oscarovou nominaci, jako středoškolského lůzra, asi nebudete sami... První trailer k dramedii The Edge of Seventeen se vám ale tuto myšlenku bude snažit vštípit, jelikož v něm Steinfeld hraje nešťastnou Nadine, která se těžce protlouká střední školou, což ještě více zhorší fakt, že její nejlepší (také jediná) kamarádka Krista (Haley Lu Richardson) začala chodit s jejím starším bratrem (Blake Jenner). Nadine je tedy tak nešťastná, že dokonce zvažuje sebevraždu, kterou konzultuje se svým kamarádem/učitelem v podání Woodyho Harrelsona.

Film od debutující režisérky Kelly Fremon nevypadá nijak úžasně, ale rozhodně by z něj už jen díky skvělým hercům, které doplňuje ještě seriálová hvězda Kyra Sedgwick, mohla být velmi solidní oddechová podívaná. Fremon sice příliš zkušeností nemá, napsala zatím pouze scénář ke komedii Absolventka s Alexis Bledel, ale její prvotina se z traileru zdá jako slušně odvedená práce, která se staví převážně na žánrově výjimečném výkonu hlavní postavy hrané Steinfeld.

Oficiální trailer filmu The Edge of Seventeen


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY