Wonder Woman a Kong: Skull Island odhalují nové fotky

Vydáno: 17.07.2016 10:15 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Dva napjatě očekávané blockbustery příštího roku, DC komiksovka Wonder Woman s Gal Gadot a reboot Kong: Skull Island s Tomem Hiddlestonem a Brie Larson se odhalují na nových fotografiích.
Gal Gadot ve filmu  / Wonder WomanDalší komiksovkou z rozšířeného DC univerza bude po Muži z oceliBatman v Superman: Úsvit spravedlnosti a Sebevražedném oddíle prequel k "Batman v Superman" Wonder Woman. Gal Gadot představuje princeznu Dianu, která žije v poklidu se svým kmenem Amazonek do doby, než na jejím ostrově přistane pilot (Chris Pine), který Dianu informuje o konfliktu, které zuří ve světě - o první světové válce. Diana pak opustí svůj ostrov a rozhodne se bojovat na straně dobra jako Wonder Woman. Měli bychom se také údajně dovědět, proč po těchto událostech hodí všechny další konflikty za hlavu. Wonder Woman v režii Patty Jenkins je scenáristickým debutem hlavy DC komiks Geoffa Johnse. V kinech ji uvidíme 22. června 2017.

Tom Hiddleston, Brie Larson ve filmu  / Kong: Skull IslandO pár měsíců dříve pak uvidíme reboot king-kongovské franšízy v podobě snímku Kong: Skull Island s ústřední hvězdnou dvojicí Tom Hiddleston a Brie Larson. Děj nového "Konga", který přichází po posledním, jedenáct let starém King Kongovi Petera Jacksona, bude zasazen do doby vietnamského konfliktu v sedmdesátých letech. Režii svěřilo studio Warner Bros neznámému Jordanu Vogt-Robertsovi na základě úspěchu jeho indie hitu Kings of Summer. První záběry z nového "Konga" budou k vidění na Comic-Conu příští týden, takže bychom se brzy měli dočkat i prvního traileru. V kinech ho pak uvidíme 9. března 2017.

Nové fotky Wonder Woman si prohlédněte v galerii zde. První foto k filmu Kong: Skull Island si prohlédněte v galerii zde.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY