První foto: Temná věž ukazuje první oficiální fotky

Vydáno: 16.07.2016 08:13 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Adaptace knihy Pistolník, prvního dílu ze série Temná vež Stephena Kinga pod názvem The Dark Tower ukazuje první oficiální záběry postav Muže v černém Matthewa McConaugheyho a Pistolníka Idrise Elby.
Entertainment Weekly uveřejnila první oficiální fota dvou hlavních postav v právě natáčené adaptace série Stephena Kinga The Dark Tower. Jsou na nich k vidění Idris Elba jako Pistolník a Matthew McConaughey jako jeho protějšek - Muž v černém. Film natáčí Nikolaj Arcel. The Dark Tower začne stejně jako kniha s Mužem v černém prchajícím pouští, nasledovaným Pistolníkem. Pak už ale věrnost knize nečekejte. Podle dostupných informací bude filmová verze "remixovat knihy podobně jako superhrdinské filmy čerpají z dědictví komiksů, aby vytvořily nový, vlastní filmový svět."

Fotky obou hlavních představitelů si můžete prohlédnout v galerii nad článkem stejně jako další nově uveřejněné fotky z filmu. Vedle obou hlavních protagonistů zde hraje například Katheryn WinnickTom TaylorClaudia KimAbbey LeeJackie Earle Haley nebo Nicholas Hamilton. The Dark Tower jde do kin 16. února příštího roku.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY