Wonder Woman: Kdo ji napíše?

Vydáno: 12.07.2016 09:00 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Už za necelý rok dorazí do kin další komiksovka z rozšířeného DC univerza Wonder Woman v podání Gal Gadot. Té jsme si mohli poprvé všimnout v crossoveru Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti.
Gal Gadot ve filmu Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti / Batman vs. Superman: Úsvit spravedlnostiDo kin má napjatě očekávaná DC komiksovka Wonder Woman dorazit už 22. června 2017. Dosud o ní víme, že ji ztvární Gal Gadot v režii Patty Jenkins. Náznak toho, jak Wonder Woman vypadá, jsme mohli zhlédnout v letošní komiksovce Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti. Nyní studio Warner Bros vydalo oficiální tiskovou zprávu, kde odhalují další detaily, třeba ohledně toho, kdo stojí za napsáním scénáře. Zatímco IMDb uvádí jako autora scénáře jméno Jason Fuchs. Postavu Wonder Woman vytvořil William M. Marston. Oficiální zpráva od WB uvádí jako autory scénáře podle postav z DC komiksu jména Allan Heinberg a Geoff Johns. Autory námětu jsou Heinberg a Zack Snyder

Johns stojí za seriály televizní stanice CW The FlashArrow a animovanou sérií Justice League. Heinberg, pracující rovněž v televizi, napsal a produkoval seriály O.C., Gilmorova děvčata a Sex ve městě. Z nedávné doby pak spolupracoval na seriálech Chirurgové, Scandal a The Catch. V hereckém obsazení kromě Gadot figurují Chris PineConnie NielsenRobin WrightDavid ThewlisDanny HustonElena Anaya a Ewen Bremner.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY