Trailer: Ivan Trojan je opět nešikovný Anděl Páně 2

Vydáno: 12.07.2016 15:46 - | foto: facebook tvůrce

O Vánocích se letos do kin vrací jedna z nejúspěšnějších pohádek posledních let, je jí Anděl Páně 2 od režiséra Jiřího Stracha. Na náš svět se tentokrát duo anděla a čerta navrátí kvůli ztracenému jablku.
Fotografie z natáčení filmu Anděl páně 2V roce 2005 vešla do kin jedna z nejúspěšnějších pohádek za poslední roky nazvaná Anděl Páně, tu si oblíbili nejen diváci, ale poměrně vstřícní k ní byli i kritici a na vánočních televizních obrazovkách se stala vyloženě klasikou. Po celých jedenácti letech se ji nyní snaží režisér Jiří Strach oživit druhým dílem - Anděl Páně 2, který do kin vstoupí na začátku prosince, přesně 1. 12. tohoto roku.

Přestože v některých fanoušcích tento sequel zpočátku vzbuzoval velkou nedůvěru, trailer možná některé trochu rozveselí. Jak už totiž v úvodu Strach tvrdí, podařilo se mu naladit pohádku na podobnou notu atmosféry jako minule a i v první upoutávce to tak opravdu vypadá. Navrch k tomu se mu opět podařilo vytvořit solidní obsazení českých hereckých hvězd, které se přidají k duu anděla Petronela a čerta Uriáše, tedy Ivana Trojana a Jiřího Dvořáka. Mezi nimi jsou například Boleslav PolívkaVica KerekesJiřina BohdalováViktor PreissMarián LabudaVeronika ŽilkováJiří Bartoška s Klárou Issovou a například také i Kryštof Hádek.

První trailer si můžete pustit již nyní níže.

Originální trailer filmu Anděl Páně 2


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY