Třetí série seriálu The Flash uvítá Toma Feltona

Vydáno: 04.07.2016 13:00 - | foto: Dark Castle Entertainment

Seriál The Flash se letos na podzim rozroste již o třetí sérii, která se momentálně připravuje. Nabrána do ní tedy byla pro následující díly hvězda ze ságy Harryho Pottera Tom Felton.
Grant Gustin ve filmu  / The FlashAsi každý si britského herce Toma Feltona okamžitě spojí hlavně s jeho první rolí. Tou nebyl nikdo jiný než slizký protivník Harryho Pottera z koleje Zmijozelu, Draco Malfoy. Z té se mu ale podařilo vymanit a od té doby se objevil v dlouhé řadě filmů, mezi nimiž stojí za zmínku například Zrození Planety opic, horor Zjevení nebo historická Belle. Nyní však Felton míří do amerického televizního seriálu The Flash od stanice CW, který spadá do univerza DC Comics.

O jeho roli se toho zatím příliš neví, ale bylo potvrzeno, že podepsal smlouvu na následující třetí sérii, která startuje od října letošního roku. Zahrát by si měl forenzního specialistu Juliana Dorna, spolupracovníka hlavní postavy ztvárněné Grantem Gustinem. O tom, jak zapadne do nastávajícho děje, zatím nepadlo ani slovo, ale zřejmě by se mohl stát důležitým pomocníkem Flashe.



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY