Jak to vypadá s druhým dílem Pacific Rim?

Vydáno: 01.07.2016 17:00 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Druhý díl sci-fi Pacific Rim - Útok na Zemi se zatím jmenuje Pacific Rim: Maelstrom a natočí ho Steven S. DeKnight, zatímco režisér jedničky Guillermo Del Toro ho bude jen produkovat.
John Boyega ve filmu Star Wars: Síla se probouzí / Star Wars: Sila se probouziUž je to nějaký čas, co jsme vás naposled informovali o pokračování monstr sci-fi Pacific Rim - Útok na Zemi. Od té doby se toho u dvojky, zatím s pracovním názvem Pacific Rim: Maelstrom, mnoho změnilo. Režisérem nebude režisér jedničky Guillermo del Toro, který se u dvojky omezí jen na roli producenta, ale Steven S. DeKnight. Scénář dvojky napíše Derek Connolly. Hlavní roli syna Stackera Pentecosta (Idris Elba) z jedničky ve dvojce získal John Boyega. Boyega je jediný herec, kterého oficiální tisková zpráva uvádí v obsazení. O přeživších z jedničky zde není žádná zmínka. Legendary Pictures by do obsazení rádo získalo i Scotta Eastwooda

Změnilo se rovněž datum premiéry. Pacific Rim 2 uvidíme až 23. února 2018, čímž se jeho původní plánované datum (13. duben 2017) posunulo skoro o rok.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY